Sunday, July 30, 2017

Hahahaha zahid stress..

Seluruh dunia dah tahu Tun Mahathir itu ada darah India tetapi hati budinya lebih Melayu dari Melayu. Kalau Tun tidak jadi PM aku rasa Melayu masih duduk atas pokok. 



Orang umno betul betul muflis idea nak kenakan Mahathir sehinggakan perkara yang puluhan tahun semua orang tahu,  hal personal pun diperkatakan untuk dipersendakan. 

Lebai lebai pas patut nasihatkan zahid,  apabila mati,  malaikat tak tanya apa darah kamu,  malaikat akan tanya kenapa kamu jadi saksi yang bohong!!! 





27 comments:

  1. Nampak sangat terdesak...kesiannya kt zahid hamidi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jumpa ular dgn keling yg mn patut di bunuh dulu.. hanya org melayu je yg blh jwb benda ni..

      Delete
    2. 119,
      Melayu dh tak bodoh.
      Bagi soalan bangang ko tu.
      Bunuh yg totok fascist (sama zionist) mcm ko tu dulu,

      Delete
    3. Yang benarnya Umno sudah "goyang"
      segoyang-goyangnya......!?

      Delete
  2. Adoi...punya la bengong jawa sekor nie sampaikan menda peribadi pon mau jadi modal politik...mcm la hina sgt org2 yg berdarah india ni walhal Tun M punya mak berketurunan Wan...kira drp cucu cicit Mahsuri yg terkenal dgn lagenda darah putih drp Langkawi.

    Kau ni jawa drp keturunan mana Zahid oooi???!! Sekurang2 nya bonda Tun M adalah cucu cicit drp seorang lagenda di Langkawi yg terpahat dlm sejarah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagenda merapu pun boleh percaya! melayu,,melayu!!

      Delete
    2. steady ar paul legenda mahsuri kau ckp legenda merapu tapi yang ni the living legend kau mesti percaya punya...
      THE LIVING LEGEND PAK MUS SPENDER....hehehe.

      Delete
  3. Simulut senget ni tak sadar diri,bercakap macam orang tidak ada agama......menyamar konon2nya berpelajaran agama.....tahi kucing la Zahid Komedi.....memang sesuai sungguh dengan nama pengkhianat seekor ni....boleh jadi pelakun komedi lawan dengan Ahmad Nesfu.....Zahid,Zahid.....bangang sungguh kamu!!...

    ReplyDelete
  4. bila org kata terdesak nafi..tp perangai sebiji org terdesak..dah habis idea dah nak serang..keluar aku dan aku percaya org melayu lain akan sokong BERSATU..

    ReplyDelete
  5. ORANG MELAYU...JOM KITA TERUS SOKONG BERSATU

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorilah, malas. sebijik cara umno pijak kepala orang untuk naik ke puncak.

      Delete
    2. Ko pangkah je MCA..heeeee

      Delete
  6. betul la orang politik ni. cedera teruk dah hati budi. si anu kutuk si polan sampai hal peribadi. anak kuttylah dan macam2 lagi. si polan pulak kutuk si anu sampai bini si anu juga kena. badaklah, itulah inilah. politik ni taklah kotor, kot pengamal politik yang kotor. bimbang juga weh, sok mati muflis walaupun masa hidup banyak amalan mulia.

    ReplyDelete
  7. Lebih baik pi cari mana Jho Low dan jlnkan siasatan drp nk mengata keturunan Tun yg dah byk berjasa kpd negara. Si tembam pendek tu dah lari dgn berjuta duit, skrg MOF pulak yg kena pikul beban yg rakyat pun menanggung sama. Wei... Malu la .. Kerja yg patut buat, tak buat. menyibuk hal lain...

    ReplyDelete
  8. Apa la nak jadi negara aku skrg nie...ada PM tapi rupa-rupanya ketua lanun bugis.....ada TPM tapi mcm jawa otak terencat...ada menteri khas tapi mcm ayam turki bapok...sampaikan menteri2 kabinet tak kira melayu...cina...india dh mcm serupa badut2 london circus termasuk la speaker dewan parlimen kita. Bukak la mata wahai melayu2 semua betapa pemimpin2 negara kita skrg nie benar2 merugikan anak bangsa kita sendiri...lagi menjengkelkan ialah species mcm si zahid nie yg dah la terang2 jawa...mak bapak jawa...dtg ke Tanah Melayu drp Tanah Jawa tapi perasan terlebih melayu walhal hakikatnya ialah darah dia lagi pekat darah jawa tanpa setitis darah melayu....maka tak layak langsung nak bercakap pasal melayu. Berbanding Tun M, sekurang-kurangnya dia ada darah keturunan melayu sebelah mak dan nenek dia. Tun M lebih memahami masalah org2 melayu...sejarah org2 melayu..sebelum dan selepas merdeka....malah lebih mengetahui dna2 melayu tu sendiri berbanding dgn si zahid yg cuma tau melantak tempe sejak keluar drp perut mak dia. Kalau PH menang diharap boleh siasat skandal2 zahid dan kalau boleh campak dia balik kat tanah jawa tempat asal dia.

    ReplyDelete
  9. Si saksi palsu ni dah takde integriti dah pun..

    Hanya hamlau2 rakus dedak je yg masih nak sokong si saksi palsu tu.

    ReplyDelete
  10. 1- Boleh pulak sekor Jawa keparat nih dapat dari KETUA JABATAN PENDAFTARAN NEGARA hanya untuk cerca Tun M...?

    2- KJPN Datuk Mohd Yazid Ramli tuh

    a) bersongkokol ke siap Zahid tuh kata dihantar dari KJPN
    b) andai tidak, maka tidak TERASA ke nama nya digunakan Zahid keparat nih?

    3- Cepat sungguh nak aibkan Tun M tapi yang nampak BODOH, BENGAP, BINGAI, BEBAL Zahid keparat nih sebab dari video ucapan dia tidak ada di muka depan IC Tun M malah dibelakang pun A/L Iskandar Kutty!

    4- Dah lah BODOH BENGAP BINGAI - Jho Lo yang disangsikan ada 2 KERAKYATAN LAMBAT PULAK dapat INFO dari KJPN..., apasal ekkk?

    PM01 - Nottingham Alumni?
    TPM01 - PhD
    KJ - Oxford
    MadMaslan - CGPA 3.8

    menteri menteri dan timbalan ramai yang lulusan luar negara...bukan makin pandai menjadi semakin BENGAP dorang nih semua ehhh?

    MLN

    ReplyDelete
  11. Kalau betullah salinan i/c lama tu Zahid dapatkan dari JAB.PENDAFTARAN NEGARA memang sah2lah ini kerja syaitan.Nampak sangatlah yang si Zahid komedi ni seorang yang tak begitu cerdek,benggong dan bangang .Inikah kerja seorang TPM ??.....macam budak darjah satu!!...tak malukah siZahid ni kepada diri sendiri dan anak cucu bersikap seperti seorang yang sedang mabuk ketum ,lebih2 lagi tak takutkah dia kepada ALLAH yang maha mengetahui lagi maha membalas......pada Zahid saya ingin berpesan ...segeralah kamu bertaubat wahai siZahid.....sudah banyak kamu berbohong dan ketahuilah bahawa rakyat sedang mentertawa dan sangat2 membenci kamu.

    ReplyDelete
  12. Aku penah nmpk si zahid ni. Orangnya pendek. Lelaki melayu normal dgn salasilah asal biasanya tinggi sikit dari zahid mulut senget ni.

    Pendatang jawa generasi kedua ni kena ajar sikit jangan tunjuk taiko jawa datang tanah air orang. Jiran cina sebelah rumah aku generasi pendatang ke-5 lebih 'bumiputra' dari jawa pendek zahid.

    ReplyDelete
  13. Masuk hutan cari rokam, rokam tak jumpa , buluh yang ada, ingatkan rakyat akan ikut menghentam, rupa2 ramai tahu Tun berjasa. Respect Tun M..

    ReplyDelete
  14. Ingat UMNgOk jer tipu dengan A/L Kutty! PakaToon HopeLESS pun sama!! nama jer penuh dengan Loyar-Loyar tersohor! pun keta silambam dengan A/L MahaKUTTY !!! wakakakakakakakakaka

    ReplyDelete
  15. KD...Zaheed Komedi kata IC @ Kad Pengenalan, bukan surat beranak! tarak paham ker? Ingat Apek-Apek DAPigs jer yang tak faham Bahasa Melayu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan marah paul, blogger ni bukan semuanya cerdikpun. ada yg ambik bulat2 dari mulut sembang kedai kopi. bukak blog sendiri, kerang lebih kurang dan send. habis cerita. kita yg tumpang baca ni tak payah la kutuk2 sangat, baca dan lupakan je. bukan pentingpun...

      Delete
    2. Sendiri komen, sendiri reply bagi nmpk ramai hahahaha. Upah satu kerja tapi kena buat byk kerja. Kesian.......

      Delete
  16. Zahid Jowo juga telah memberikan kerakyatan kepada seorang Bangla hanya demi membuat wang melalui kemasukan pekerja2 Bangladesh yang terlebih had ke negara ini. Nah baca ni:-

    Bangladeshi after ramming his BMW into a Malaysian driver said "ini Ulu Kelang kampung saya!"

    His name is Dato' Seri Aminul Islam Abdul Nor, and he is a proxy of Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi.

    Aminul Islam is also the boss of Synerflux, the sole company entrusted by the UMNO/BN government to register Bangladeshis working in Malaysia through an online system called Bangladeshi Workers Management System (BWMS).

    ReplyDelete
  17. Aku pun ada sikit darah India ni, jadi tak bolehlah nak sokong UMNO atau BN lagi. Jadi menteri tapi perangai buruk nak mampus.

    ReplyDelete
  18. Menteri yang berotak sempit. Patutlah dia dapat berjumpa dengan lebih dari seorang penderma arab 2 tu. Dia lupa ada juga seorang lagi penderma cina bernama Jho Low.

    ReplyDelete